Sistem Server Dell PowerEdge T105 -v1
Sistem Server Dell PowerEdge T105 -v1
Cod produs: SDE178FP1 Produsul este stoc limitat

Sistem Server Dell PowerEdge T105 - Dual Core Opteron 1212, 2.0GHz, 2GB, 2x250GB, Raid 1 + Monitor 17" E178FP

Pret (TVA inclus):  4.637,50RON
4.173,75RON
+ taxa verde 5.95 RON
Informatii suplimentarePerformanta si securitate
Serverul tower Dell PowerEdge T105 cu un procesor ofera simplitatea si puterea de calcul necesara pentru afacerile mici si mijlocii. O alegere ideala pentru cei ce achizitioneaza un server pentru prima data, PowerEdge T105 este solutia economica pentru startul unui centru de date. Dotarea standart cu posibilitati de securizare ajuta la prevenirea eventualelor riscuri, in timp ce serverul este usor de instalat si intretinut. Este ideal pentru functii ca: server de aplicatii, server de fisiere sau print, sever de e-mail sau aplicatii WEB.

Siguranta datelor

Pastrati datele centralizat si asigurati accesul permanent catre ele prin adaugarea unui server structurii dumneavoastra IT. Caracteristicile de securitate includ un port USB intern cu posibilitatea de blocare, senzor de intruziune in carcasa si un modul bazat pe un chip Trusted Platform Module (TPM) care permite autentificarea sistemului, asigura criptarea datelor si blocarea lor la accesarea neautorizata. Dell crede ca securitatea datelor dumneavoastra nu trebuie sa necesite un upgrade hardware costisitor.

Instalare facila
Dell asigura o punere in functiune rapida, de la livrare la configurare. Serverele sunt gata asamblate si testate, sosind intr-o singura cutie pentru a economisi spatiul si timpul alocat instalarii. PowerEdge T105 ofera o interfata simpla pentru incarcarea aplicatiilor necesarii rularii serverului si puteti alege din multiplele sisteme de operare suportate - fapt asigurat de aplicatia Dell System Build and Update Utility.

Subtire si silentios
Carcasa slim si ventilatoarele silentioase fac din T105 un server ideal pentru spatiile deschise de birouri. Proiectat pentru a putea fi folosit ca un desktop normal sau pentru integrare intr-un datacenter, PowerEdge T105 este acum mai mic si mai usor decat generatia precedenta si cu pana la 50% mai silentios decat alte servere din aceeasi generatie ale altor producatori.

Performanta de varf pentru afacere

Implementan un sistem de retea bazat pe un server centralizat poate oferi o crestere semnificativa de performanta, facant infrastructura afacerii dumneavoastra mult mai eficienta. Acest server se bazeaza pe performanta si securitate fara a necesita o instalare si mentenanta complexa.

Procesor performant si memorii rapide

Va oferim performanta de astazi pentru nevoile viitoare ale afacerii, prin investitia facuta in acest server bazat pe procesorul din clasa businesss AMD Opteron dual-core, cu frecventa de 2GHz si 1MB memorie L2 cache.
T105 beneficiaza de performanta de varf fiind dotat cu memorii rapide DDR2-800, si doua HDD-uri interne SATA de 250GB si 4 sloturi PCI pentru expandabilitate. Se preteaza foarte bine conectivitatii externe, avand nu mai putin de 7 porturi USB.

Dotare standard si cu Monitor de 17" Dell E178FP


Chipset: NVidia CK8-04 Pro
Retea Integrata: Nu
Tip Memorie: DDRAM
Capacitate: 8GB
Tip procesor: AMD Opteron 1212 Dual Core
Capacitate/Rotatii: 600Gb/7200rot/min
Tip HDD: SATA
Tip Dispay: Dell E178FP
Diagonala LCD: 17 inch
Unitati citire Video: Nu
Audio: Da
Retea: 10/100/1000
Porturi: 1 x VGA
1 x Serial
5 x USB 2.0(spate)
2 x USB 2.0(fata)
1 x RJ-45
Altele: Dimensiuni (W x D x H mm): 187 x 458 x 413
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos:
Comentarii despre acest produs
Nici un comentariu

SEO Romania