Echipamente si scule service Simulator rezistente auto
Simulator rezistente auto
Cod produs: DITEX_RES_BOX indisponibil momentan

Dispozitiv pentru simularea si generarea de rezistente pentru testare senzori si componente electronice in reparatia automobilelor.

Pret (TVA inclus):  280,00RON
Informatii suplimentareDescriere dispozitiv

Multi senzori prezenti in automobile sunt de tip rezistivi. Senzorii rezistivi isi schimba rezistenta atunci cand valoarea fizica masurata se schimba. Oricine a lucrat in diagnoza auto s-a lovit de situatia in care are nevoie de rezistentele potrivite pentru a substitui/testa eficienta unui senzor ori a unui sistem din care face parte senzorul.

 

Simulatorul de rezistente auto este un dispozitiv continand rezistori de diverse valori, cu 3 comutatori mecanici ce permit selectarea oricarei valori discrete de rezistenta sa fie selectata. Acest dispozitiv ofera o solutie convenabila de a selecta si inlocui rapid diverse valori de rezistente, fara a fi nevoie de a inlocui rezistori unul dupa altul ori a-i inseria pentru a obtine valoarea necesara.

 

Caracteristici

Simulatorul de rezistente auto Ditex este util pentru emulari in reparatiile auto electronice, pentru inspectia si testarea tuturor tipurilor de sensori auto rezistivi. 

Puteti alege valori intre 0 ohmi si 10 000 ohm (10K) cu o rezolutie de 10 ohmi.

Valoarea dorita a rezistentei este aleasa folosind trei butoane rotative ce permit accesarea oricarei rezistente discrete oferite de cutie .

Pentru a extinde domeniul de aplicatii al simulatorului, este prevazut un extra conector tip banana mama la terminalul W (Wiper). Astfel simulatorul poate fi utilizat ca rezistor variabil cu 3 iesiri (potentiometru) atunci cand este nevoie. O utilizare comuna a acestui tip de conexiune este pentru un "divizor de tensiune". Folosind aceasta avem ,de ex., o tensinue constanta de 12 V la terminalele A si B , terminalul W va arata o tensiune mai mica sau egala cu curentul furnizat si care poate fi schimbata cu precizie folosing o scara larga de valori folosind comutatorii rotativi.

 

Caracteristici tehnice:
  • Domeniu rezistenta: 0 ohm - 10 Kohm
  • Rezolutie minima: 10 ohm
  • Sensibilitate rezistenta interna: 1%
  • Curent nominal: pana la 0.5A
  • Protectie interna supra-sarcina: 1A
  • Timp pentru activare protectie: 1s

 

Echipament profesional, de inalta calitate, fabricat in EU.


Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos:
Comentarii despre acest produs
Nici un comentariu
Produse similare
Pret: 250,00RON


Alti utilizatori au cumparat si...
Pret: 70,00RONSEO Romania