Diagnoza auto prin OBD 2 Interfete diagnoza auto OBD 2 Interfata Diagnoza OBD2 - DIAMEX DX CARD
Interfata Diagnoza OBD2 - DIAMEX DX CARD
Cod produs: DIAMEX_DX_CARD Produsul este disponibil

Interfata diagnoza auto prin OBD2 creata special pentru utilizarea cu un laptop dotat cu Express-Card-Slot .

Pret (TVA inclus):  250,00RON
Informatii suplimentareInterfata de diagnoza DIAMEX CARD-DX este conceputa pentru a fi utilizata cu un notebook, diagnoza completa OBD2 bazată pe modulul DXM de la OBD-DIAG. Este utilizata pentru a citi date de diagnosticare de la vehicul prin portul de diagnoza OBD2.

În timp ce restul de interfete de diagnoza se conecteaza pe porturile externe ,serial sau USB, DIAMEX CARD-DX ofera posibilitatea sa se faca conexiunea la laptopurile moderne direct prin slotul Express Card.

O caracteristică remarcabilă este separarea galvanica intre autovehicul şi laptop. În special în garaje este un avantaj apreciabil.

În plus, interfata ofera modul de tranzit pentru K-line, care permite diagnoza automobilelor non-OBD2 prin softuri specifice ce utilizeaza acest mod de comunicatie, trecerea realizandu-se printr-o simplă apăsare de buton.

 

Interfata este furnizata cu setul standard de cabluri si software de diagnoza prin OBD2. Cu DX-DIAMEX CARD moDiag Express standard puteti efectua următoarele acţiuni:

 • Citire şi ştergere coduri de eroare
 • Citire a datelor Freeze Frame
 • Afisare date in timp real de la senzori din vehicul
 • Teste accelerare
 • Monitorizare martor motor MIL
 • Afiseaza pana la trei coduri de eroare, codul de eroare este afisat atat numeric cat si cu descrierea in mod text.
 • Masuratori
 • Afisare rezultatele testelor de sonda lambdamoDiag permite afişarea de date in timp real de la senzori vehiculului într-o varietate de formate:

 • ca un tabel
 • afişează în digital pentru fonturi mari de citire la distanţă
 • sub forma de grafice
 • Valori senzori minime si maxime
 • Listare automata a senzorilor ce pot fi cititi din partea vehiculului.

 

Datorita utilizarii cardului Express-Card se pot obtine viteze de transfer de date de până la 250000 baud.

Următoarele protocoale OBD2 sunt suportate:

 

 


Livrare:

 • Interfata OBD2-Express Card
 • Cablu OBD2

 

 • CD-ul cu softul de diagnoza moDIAG si alte programe: OBD DIAG (versiunea completă), AGV-Super , etc


   Aceasta interfata este fabricata in Germania!

 

 1. ISO9141-2
 2. KWP2000 slow init
 3. KWP2000 fast init
 4. PWM
 5. VPWM
 6. CAN 11bit/250kB
 7. CAN 11bit/500kB
 8. CAN 29bit/250kB
 9. CAN 29bit/500kB
 10. K/L transit mode
 11. KK/L transit mode

 

 

 

   Windows Vista poate recunoaste automat interfata si instaleaza driveri corespunzatori, verificati in Device Manager la sectiunea Ports & ce numar i-a repartizat,este de preferat sa aveti un numar COM intre 1 si 4,puteti modifica numarul portului din meniul Proprieties-Advanced. La o noua conectare a interfetei,aceasta va fi repartizata automat pe acest numar de COM.

In programul de diagnoza pe care il veti folosi selectati mereu numarul COM corespunzator celui din Device Manager !

 Pentru a trece interfata in modul kkl tineti apasat butonul alb inainte (!) de a o conecta la mufa de diagnoza a autovehiculului, aprinderea unui mic led verde pe interfata va semnala ca aceasta este in modul kkl .

 

 

Interfata este,fara indoiala,una dintre cele mai complete interfete tip OBD2 disponibile, iar  faptul ca nu este pe usb este un avantaj fata de interfata OBD Diag 4000, deoarece in modul kkl  poate functiona si cu unele softuri specifice de Opel , BMW sau Mercedes care solicita numai interfete ce folosesc portul serial (COM),laptopurile moderne nemaifiind echipate cu un  astfel de port.


Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos:
Comentarii despre acest produs
Marian Dinescu (2011-04-30 21:38)
salut marius.as dori sa imi lasi adresa ta de contact daca se poate,pentru a discuta pe marginea produsului modiag pe care l-am achizitionat si eu.

doresc sa mentionez numai cuvinte de lauda pentru vanzator,pentru promtitudine si pentru informatii
Biro Marius (2009-08-09 12:27)
La ford fiesta din 2002 a vazut si sters si eroarile de la ABS cu softul cu care vine interfata...
Biro Marius (2009-08-09 12:26)
aceasta interfata functioneaza sigur cu DDT Renault ,Vag Com,ab Com Opel ,Op Tech,Digioto si multe alte softuri pt Motorizari ,deci am renuntat la 4 interfete si am una care face cat ele .Super ok .Rog mderatori sa ma contacteze pt detailerea subiectului cu stima ...Super multumit..
Biro Marius (2009-07-29 22:19)
azi mia venit adaptorul merge foarte bine si cu softurile de la elm si cu vag com si cu softul de opel si cel de reno..sa vedem cu softul de ford ..Pana acum toates bune sa vedem si pe ce modele alegere foarte reusita....
Biro Marius (2009-07-28 21:05)
A achizitionat de curand aceasta interfata si stupoare an poza nu se vede ca ar fi un slot nou pcmciai adica mai exact aveti nevoie de un adaptor de la mini la pcai mare care mai costa si ala 100 ron daca nu cunva aveti laptop genetatie noua 2009,an rest astept adaptorul si sa vad la teste despre ce este vorba mai exact o sa revin cu detalii dupa cateva diagnoze ,Despre vanzator ce sa zic numai cuvinte de lauda foarte prompt pana acum zic cai bine sa vedem pe parcurs...
Alti utilizatori au cumparat si...


SEO Romania