Despre noi

Firma Pro Auto Scan a fost infiintata in 2007, insa fondatorii au preocupari in domeniul diagnozei auto de mai multi ani si site-ul www.autoscan.ro a fost lansat inca din 2006.

Suntem specializati in promovarea si comercializarea online de echipamente de diagnosticare auto. Clientii nostri sunt:

-persoane fizice interesate de diagnoza auto, insa ca hobby si nu ca meserie

-persoane fizice pentru care este mai rentabil propriul echipament decat vizitele dese la service pentru orice bec aprins la bord. Uneori un cititor de coduri costa cat 2-3 vizite la service.

-service-uri la inceput de drum, care acum iau contactul cu fascinanta lume a electronicii auto.

-specialisti in electronica auto care cauta echipamente specializate.

-service-uri deja consacrate si reprezentante auto care au inteles ca mai scump nu inseamna neaparat mai bun si au ales cel mai bun raport pret/functionalitate .

 

Viziunea noastra

Dorim sa aducem pe piata din Romania echipamente pentru diagnoza auto cu cel mai bun raport pret/functionalitate. Vrem sa primiti maximul pentru banii investiti in produsele noastre. Spunem investiti pentru ca de obicei produsele comercializate de noi va ajuta sa salvati ori sa castigati bani si se recupereaza in maximum 1 an de zile. Oferim garantie reala, schimbam orice produs cu defectiuni in garantie, nu promovam produse care se strica la fiecare 2-3 luni. Emitem factura si garantie pentru fiecare produs!

 

Cum realizam acest lucru? Importam produsele direct de la producatori, fara alti intermediari, avand parteneriat direct cu furnizorii. De asemenea minimizam cheltuielile, afacerea fiind bazata in principal in mediul online. 

 

De ce noi? Nu suntem singurii din piata, insa suntem primii care am lansat acest model de afacere, cu un site de prezentare si informatii detaliate despre produse si credem ca oferim cea mai variata gama de produse de pe piata. Avem o relatie de cooperare transparenta cu furnizorii nostri din Europa, SUA si Asia, actionand ca distribuitori oficiali ai acestora in Romania si dovada sunt referintele catre noi de pe site-urile lor. Activitatea se desfasoara legal si transparent, toate produsele sunt comercializate insotite de factura si garantie, conform legii in vigoare. Nu facem prezentari mincinoase produselor si oferim o garantie reala. Alegeti un partener de incredere, cu o calitate a produselor si serviciilor garantate de furnizorii nostri si numarul foarte mare de clienti.

 
SEO Romania