Livrarea produselor
 
 • E-mail de confirmare: dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele tale.
 • Contact telefonic: daca este vreo neclaritate, vei fi contactat de catre un operator AUTOSCAN  pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.
 • Livrare: Transportul predefinit in comanda este prin  Fan Courier (Curierat rapid intern) si se face la adresa de livrare mentionata in comanda, pentru cazul in care locatia se afla intr-o zona in care tariful ar fi mai mare veti fi contactat telefonic pentru a stabili de comun acord o alta modalitate de transport. In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. Pro Auto Scan S.R.L.
 • Costurile de expediere: 21.5 RON,  in Romania pentru o comanda normala  cu plata ramburs, pentru locatii unde firmele de curierat nu percep tarife suplimentare, in caz contrar va vom contacta pentru a stabili cea mai avantajoasa metoda de livrare , acest lucru este valabil si pentru produsele ce beneficiaza de transport gratuit ( oferta este in limita a 21.5 lei costuri de expeditie ).
 • Plata in avans - in aceasta situatie   comanda va fi expediata catre beneficiar dupa confirmarea platii in contul nostru. Taxele de curier sunt trecute automat la un tarif mai mic, in jur de 17 lei, nemaifiind comision de ramburs. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit.  . Daca livrarea se face in mediul rural, va rugam sa ne contactati pentru a verifica taxele de curierat inainte de a efectua plata in cont !
 • Comenzile efectuate pana in ora 15:00 se trimit, in general, in aceeasi zi. Restul comenzilor se expediaza in urmatoare zi lucratoare.
 • Daca faceti comanda vineri si doriti ca produsul sa va ajunga a doua zi,mentionati aest lucru in comanda  De asemeni, daca va aflati intr-o localitate aflata la mai mult de 500 km de Craiova, este posibil sa ajunga coletul dupa ora de inchidere a firmei de curierat (sambata ei lucrand cu program redus). Incepand cu 1 Noiembrie 2018, Fan Courier percepe tarif supimentar pentru livrare sambata (6 lei ).
 
Cum platesc ?
 
Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:

Ramburs
 
Produsele a caror valoare este mai mica de  5000 RON pot fi achizitionate prin sistem ramburs, plata se face la livrare curierului care a adus comanda.
Pretul afisat pentru produse include TVA.

 


Coletul va fi adus la adresa de livrare de catre curier

TERMENI DE LIVARE SI GARANTIE : Livrarea produselor se face in cel mult 2 zile lucratoare .In cazul constatarii unei defectiuni a produsului la deschiderea coletului, datorita transportului sau a producatorului, accesoriile auto, vor fi schimbate de catre societatea noastra in cel mai scurt timp posibil numai in urmatoarele conditii: produsele defecte vor fi impachetate in ambalajul de transport original sau intr-o cutie din carton dublu stratificat pentru o cat mai buna protectie pe durata transportului si trimise la sediul nostru. Pentru toate produsele se acorda garantie 1 an de zile, daca nu este specificat altceva pentru produs.

 


Plata se face prin ordin de plata sau virament bancar : 

 

Varianta posibila atat pentru persoane juridice cat si persoane fizice

Date necesare operatiunii : 
 • Beneficiar :  Pro Auto Scan S.R.L.,

                           CUI : 22503356

 • Cont COD IBAN: RO45BRDE170SV33944501700

 • Banca: BRD GSG suc. Craiova

   

   

   

   

   

   


SEO Romania