Noua interfata diagnoza tip kkl usb cu cip FT231X
left
Pret: 110,00RON
right
Interfata diagnoza KKL USB v2
left
Pret: 150,00RON
right
Cablu adaptor Iveco 38 pini

Tester VSCAN VAG mini
Cod produs: VSCAN Produsul este disponibil

Tester diagnoza pentru grupul VAG

Pret (TVA inclus):  220,00RON
198,00RON
Informatii suplimentareVSCAN VAG mini este un scanner fabricat in Polonia ce permite o diagnoza relativ avansata la un pret rezonabil pentru vehiculele din grupul VAG ( VW Audi, Skoda, Seat ) .

Suporta protocoalele KWP1281, KWP2000, CAN Bus, UDS prezente pe vehiculele din grupul VAG fabricae intre anii 1992-2014

 

Este un tester de sine statator ce nu necesita laptop , mic si portabil, ideal pentru uz personal sau pentru un atelier mic . Are un ecran cu rezolutie 128x64px LCD si cablu usb pentru eventuale modificari de soft .

 

                          

 

         Protocoale comunicare acoperite :

 

 - KWP1281
- KWP2000 slow init
- KWP2000 fast init
- CAN 11bit / 250kB
- CAN 11bit / 500kB
- CAN 29bit / 250kB
- CAN 29bit / 500kB
- UDS

 

 Functia de baza a acestui tester este aceea de citire/stergere coduri eroare pe modulele existente pe masina . Testerul recunoaste peste 80 de module ce pot fi prezente in masini din grupul VAG . Sisteme de baza gen : motor , ABS, airbag, instrumente bord , sunt grupate intr-un meniu principal . Aceasta este principala functie a testerului ( citire / stergere erori) si se aplica tuturor modelelor fabricate intre anii precizati , celelalte functii ce se regasesc in meniul lui se pot sau nu se pot aplica anumitor modele .

  Separat, testerul are si un meniu cu comenzi avansate unde,  in functie de model, se pot face si alte interventii gen : resetare interval service si ulei , adaptari, test actuatori , codari diverse module, asistenta electronica la inlocuirea placutelor frana  , adaptare pedala acceleratie , live data , etc.  Unele din aceste interventii necesita cunostinte avansate , recomandam sa se faca de catre persoane specializate .

 Testerul este in limba engleza si necesita cunostinte legate de domeniul auto in aceasta limba pentru a putea fi folosit optim .

 Tara de provenienta : Polonia, este certificat CE .

 

                               


Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos:
Comentarii despre acest produs
Nici un comentariu

SEO Romania