Cea mai buna combinatie intre o interfata specifica OBD2 si o interfata KKL !

Functioneaza si pe modele vechi de VW, AUDI, Renault, Fiat, Volvo.

Fabricata in Germania!

left
Pret: 475,00RON
right
Interfata multiprotocol OBD-DIAG 4000

NOUTATI
Opel Scanner CAN - update online

Noile versiuni au functionalitati adaugate si probleme rezolvate. De asemenea, ATENTIE , a fost publicata o noua procedura de licentiere si inregistrare a interfetei si softului.

 

 

Va rugam sa cititi cu atentie noua procedura si sa efectuati pasii intocmai pentru inregistrarea interfetelor dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati daca intampinati probleme.

 

Detalii...
Echipamente si scule service Tester compresie motoare benzina
Tester compresie motoare benzina
Cod produs: ADD621 indisponibil momentan

Aparat masura pentru verificare compresie motor la motoarele pe benzina.

Pret (TVA inclus):  100,00RON
Informatii suplimentare Efectueaza masuratori pana la 20 de bari  (300 PSI - pound per square inch )

 

 

 

Descriere:

 

Masoara compresia in fiecare cilindru, se infileteaza adaptorul in locul bujiilor si se citeste indicatia.

 

 Motorul trebuie lasat sa functioneze aprox 10 minute inainte de a face testul, se scoate filtrul de aer iar clapeta de acceleratie trebuie sa fie deschisa la maxim.

 Pentru bujii de adancime se foloseste adaptorul lung, nu il folositi la bujii normale, de suprafata pentru a nu exista riscul sa fie lovit de piston.

 Rotiti motorul  astfel incat sa aiba loc cel putin patru cicluri de compresie sau pana ce indicatorul nu mai urca pe scara gradata.. Actionati supapa de eliberare a presiunii  si repetati testul pentru fiecare cilindru. Notati rezultatele si, daca doriti, repetati testul, rezultatele pot varia cu maxim 10% la fiecare test.

La un cilindru cu uzura normala, acul indicator trebuie sa urce pe scara gradata la fiecare ciclu de compresie pana ce atinge o valoare maxima, toti cilindrii ar trebui sa indice o valoare ce se incadreaza in specificatiile producatorului.

 Daca acul nu urca pe scara sau ramane la aceeasi valoare de-a lungul a catorva cicluri de compresie iar apoi incepe sa urce, este posibil sa fie o problema cu o supapa care se blocheaza aleatoriu .

 

 Daca valoare compresiei este mai mare decat specificatiile producatorului , acest lucru se datoreaza acumularilor de calamina de pe peretii  cilindrului, camera de ardere practic s-a micsorat,.

 

 Daca masuratoarea a doi cilindri adiacenti difera mult de a celorlati doi (pentru motoare in patru cilindri), atunci garnitura de chiulasa este fisurata, lichid de racire si ulei poate fi gasit in acesti doi cilindri.

 

Daca valorile  indicate sunt prea mici sau difera mult de la un cilindru la altul, turnati o lingurita de ulei corespunzator motorului dvs, in fiecare cilindru si repetati testul, daca valorile cresc, atunci segmentii pistornului respectiv au uzura mare, daca valorile raman la fel, problema s-ar putea sa fie la supape si componentele adiacente.

 

 Filetul are dimensiunile standard al celui mai raspandit tip de bujii : M 14 x 1,25 mm


Referinte:
Manual utilizare teste compresie
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos:
Comentarii despre acest produs
Nici un comentariu
Alti utilizatori au cumparat si...
Pret: 28,00RON

Pret: 50,00RON
45,00RON

Pret: 80,00RONSEO Romania